Over Djadja

Djadja trapt af met het boek: Naar de kapper is een feest! Een boek voor baby en kind, waarin Finn de beer de lezers meeneemt op avontuur naar de kapper. In de aankomende boekenreeks neemt niet alleen Finn jou mee op avontuur, maar ook Mila het konijn en Noah de giraffe. Drie verschillende karakters, gebaseerd op de kinderen van Denise Edwards, de eigenaresse van Djadja. In de boeken komen de karakters tot leven en neemt ieder karakter jou mee op ontdekkingstocht.

Spetter, spatter, plons! Dat is Finn de beer. Finn is een echte waterrat, het liefst gaat hij iedere dag naar het zwembad, alleen of met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Finn vindt het heerlijk om zelfstandig te spelen en vermaakt zich altijd prima. Maar als andere kinderen mee willen spelen mag dat natuurlijk ook! Het liefst wel onder het genot van een ijsje, want daar is Finn gek op. Hoewel Finn net zo dol is op water, vindt hij het toch een beetje spannend als zijn haren worden gewassen. Naar de kapper gaan, dat hoeft van hem niet! Gelukkig heeft hij zijn mama die hem altijd geruststelt. Finn vindt zijn mama héél lief en laat haar hart smelten door zijn behulpzaamheid, cadeautjes, grappige uitspraken en opmerkingen. Een lieve grappenmaker dus!

Noah heeft zo’n lange nek dat hij met kop en schouders boven iedereen uitsteekt. Dat maakt hem helemaal niet uit, want hij steelt graag de show. Met zijn lange benen rent hij als een speer. Zó snel dat bijna niemand hem kan bijhouden. Rennen, fietsen, voetballen, het liefst doet Noah het allemaal. Hij doet graag mee aan toernooitjes, maar is soms wel onzeker. Dan komt hij na de wedstrijd het allerliefst even tot rust bij zijn veilige plek, thuis. Noah is dan wel de grootste (oudste) thuis, maar niet alles is vanzelfsprekend. Ook hij moet nog veel leren en dat is niet altijd even makkelijk met zijn pittige karakter. Hoewel hij zijn emoties soms de vrije loop laat gaan, weet hij zich altijd weer te herpakken.

Lief, schattig en geduldig! Dat is Mila het konijn. Slapen, kruipen, geluidjes maken en spelen in de box. Mila is er gek op. Ze brabbelt het allerliefst met mama en daar genieten ze allebei van. Mama en Mila zijn namelijk onafscheidelijk. Mila is nog een kleine baby, maar weet als geen ander wat ze wel en juist niet wil. Daarnaast heeft ze op de opvang de grootste pret met haar medebaby’s. Rollen over het speelkleed, rammelen met het speelgoed en sabbelen op de bijtring. Mila kan zichzelf urenlang bezighouden.