Ons verhaal

Het ontstaan van Djadja

Denise Edwards, geboren in 1985, runt sinds 2005 de succesvolle kapsalon Coccinelli in hartje Vianen. Dagelijks komt ze in contact met kinderen, zowel in haar kapsalon als thuis. Waar haar drie kinderen, Jairo, Jermain en Jeméa, met smart op haar wachten.

Tijdens de lockdown begon er toch wat te kriebelen… Denise vond namelijk nergens stijlvolle, eigentijdse voorleesboekjes met waardevolle inhoud op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dus nam ze het heft in eigen handen en kwam het label Djadja van de grond. Haar doel: droomboekjes ontwikkelen voor baby, kind én ouder. Boekjes met een hippe uitstraling, die passen bij de trends van nu. Een echte eyecatcher voor zowel in de kinderkamer als in de woonkamer!

 Djadja staat in het teken van een boekenreeks met waardevolle inhoud op gebied van persoonlijke ontwikkeling voor kinderen met een leeftijd van nul tot vijf jaar. De karakters Finn, Noah en Mila, gebaseerd op de drie kinderen van Denise, nemen de jonge lezers mee op avontuur. De boeken hebben een hippe uitstraling en stelen de show in de kinderkamer!

Een kinderboekenreeks, is dat alles? Zeker niet. Djadja biedt ook een duurzame productlijn, BUBBLES, bestaande uit organic bad- en doucheproducten voor baby en kind. De producten bestaan uit biologische en natuurlijke ingrediënten, met zorg voor de kinderen én de planeet.

 

 

Waterpret met de natuurlijke verzorgingsproducten van BUBBLES

Met de natuurlijke verzorgingsproducten van BUBBLES willen wij zorg dragen voor mens en planeet. De producten zijn zo ontwikkeld dat ze minder belastend zijn voor het milieu en gezonder voor de kinderen.

Wat maakt BUBBLES milieubewust? De producten van BUBBLES bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en geen schadelijke stoffen die zich via het afvoerputje kunnen verspreiden. Daarnaast zijn de items volledig biologisch afbreekbaar. Voor de verpakking is er bewust gekozen voor een duurzame oplossing. Zo zijn de flesjes voorzien van een zuinige doseerpomp welke voorkomt dat je meer gebruikt dan nodig is. De verpakkingen zijn gemaakt van bio-based plastic wat minder milieubelastend is. Het is een duurzame oplossing, geproduceerd van het hernieuwbare materiaal suikerriet. Suikerriet hernieuwbaar? Jazeker! Suikerriet groeit snel aan en kan steeds weer opnieuw worden geplant. Daarnaast is de carbon-footprint van een bio-based verpakking lager doordat bij de groei van suikerriet er CO2 (kooldioxide) uit de omgeving wordt onttrokken. Biobased plastic is niet afbreekbaar, maar wel voor 100% recycleerbaar. De flesjes kunnen dus bij het plastic afval. 

BUBBLES met zorg voor de kinderen. Doordat de producten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten bevatten zijn ze zacht en verzorgend voor de nog kwetsbare kinderhuid. De zijdezachte formule is niet irriterend en dus ook geschikt voor de gevoelige en droge huid. De producten bevatten natuurlijke oliën en actieve ingrediënten zoals macadamia olie, aloë vera en zonnebloemolie. Het reinigt huid en haar op milde wijze en is verzorgend voor kinderhuid en kinderhaar. Daarnaast sluit de vormgeving van de verpakking perfect aan bij de belevingswereld van de kinderen. Ongetwijfeld veel speel en bubbel plezier!

Een vliegende start

Het label trapt af met het kinderboek ‘Naar de kapper gaan is een feest!’, waar Finn de beer de lezers meeneemt op avontuur naar de super kapper. Maar bij een kapsalon en kinderboek horen natuurlijk ook haarproducten. Je koopt het boek nu in combinatie met de Djadja wax, haargel of borstel. Twee vliegen in één klap.

Educatief, duurzaam, aantrekkelijk, dat is Djadja. Zodra je de producten ziet, wordt je er meteen blij van. Door de samenstelling van kleuren hebben de producten een eigentijdse en unieke uitstraling. Het zijn echte eyecatchers met waardevolle inhoud. Daarnaast staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Missie en visie van Djadja

Onze missie is het ontwikkelen van educatieve producten voor baby’s en kids met een leuk design. Geïnspireerd door kids, met als doel om ontwikkelen nóg leuker te maken. Djadja zorgt ervoor dat jij en je kind van elkaar leren, samen is toch veel waardevoller dan alleen? Opvoeden met Djadja doe je met een glimlach.

Met Djadja dromen wij groots. Onze visie is dan ook: Ouders handvatten bieden om hun kinderen al vanaf de geboorte kennis te laten maken met persoonlijke ontwikkeling en belangrijke levenslessen. Volgens ons kan je namelijk niet vroeg genoeg beginnen!

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis tortor nulla"
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis tortor nulla"
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis tortor nulla"
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis tortor nulla"

Wat klanten van over ons zeggen